Hur registrera jag mig som företagskund?

• Det är enkelt att registrera dig!

1. Registrera dig här med organisationsnummer och fyll i resterande uppgifter.

2. Validera din mailadress (vi skickar ett bekräftelsemail efter registrering) och fyll i inloggningsuppgifter. Glöm inte att kontrollera skräpposten om mailet inte syns.

3. Så snart du angivit lösenord loggas du in automatiskt och kan se din aktuella rabatt under "Mina Sidor". Där hittar du även dina kontouppgifter och köphistorik. När du är inloggad ser du ditt pris (inklusive rabatt) på samtliga produktsidor, klart för att handla!

Är du tidigare Återförsäljare?
    Ber vi dig kontakta din säljare eller kontakta vår kundsupport på kundservice@casall.se alternativ, telefonnummer +46 11 325 600 #1