Hur gör jag en retur?

 • Såhär gör du en retur:

  1. Registrera din retur: Använd länken som du fått i leveransbekräftelsemailet alternativt gå direkt till vår retursida via denna länk.

  2. Förpacka dina varor: Lägg varorna i dess originalförpackning och förslut ordentligt. Fäst bifogad returetikett ovanpå den tidigare etiketten på paketet.
   (Vid leverans med Budbee och Instabox behöver du ingen returfraktsedel, du bokar din retur via Budbee/Instabox)

  3. Pausa betalning: om ni har valt faktura hos Klarna så rekommenderar vi att ni loggar in i Klarna appen och pausar betalningen för att undvika några förseningsavgifter.

  4. Skicka tillbaka: Lämna paketet hos närmaste postombud. När din retur registrerats online och vi mottagit paketet får du pengarna tillbaka.
    

  Observera att vid återköp/retur tar vi ut en kostnad för returfrakt på 59kr som kommer att dras vid återbetalning. För skrymmande eller tyngre paket som levererats med hemleverans är returfrakten 499kr. Om frakt har betalats vid köptillfället kommer den att återbetalas vid retur.

  OBS: För skrymmande eller paket över 20kg som levererats med hemleverans så ber vi dig kontakta oss på webshop@casall.com för att få hjälp med returen. Notera att returnerade varor måste vara oanvända och kvar i originalemballage för att full återbetalning ska ske. Är varan monterad eller använd görs ett prisavdrag om 20% vid återbetalningen.

  Saknar du en fraktsedel? Mailar du till oss på webshop@casall.com med ditt ordernummer, så hjälper vi dig vidare. (Gäller ej Budbee & Instabox - här hänvisar vi istället till respektive transportörs rutiner)

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Lämna feedback