Vilka uppgifter lagras som Insider?

• För- och efternamn
    • E-postadress
    • Telefonnummer
    • Godkänna mailutskick till Kvinna, Man eller Både man och kvinna.
    • Födelsedatum (åååå-mm-dd)
    • Lösenord
    • Du måste även godkänna att vi får spara dina uppgifter.

*Vi använder dina uppgifter för att administrera kontakt med dig och för statistik. Du godkänner att Casall får skicka nyhetsbrev, erbjudanden och eventuella gåvor. Du kan närsomhelst välja att avregistrera dig och då tar vi bort alla dina uppgifter.

https://www.casall.com/sv-se/kundservice/personuppgiftspolicy