Varför fungerar inte min rabattkod?

• Tänk på att:

• Rabattkoder har olika giltighetsdatum och villkor (rabattens villkor specificeras i mailutskicket eller på hemsidan).

• Rabattkoder kan gälla olika produkter eller produktgrupper.

• Dubbekolla att rabattkoden är rättstavad med versaler/gemener.

• Om du kopierar rabattkoden var noga med att se till att det inte finns några blankrader eller punkter med i koden.

• För att verifiera koden måste du även klicka på "Använd"-knappen i Checkouten.