Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

• Du kan betala med:

• Klarna Faktura
    • Klarna Delbetalning och konto
    • Klarna Direkt
    • Kort- eller bankkonto
    • Swish

Casall använder sig utav Klarna Checkout, det är en helhetslösning som strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att handla online. Om man har betalat med Klarna tidigare så fylls kassan i automatiskt och den föreslår ett betalsätt baserat på dina preferenser, vilket möjliggör för dig att genomföra köpet med bara ett klick.

Läs gärna mer Klarna Checkout.

*I dagsläget har vi inte Klarna företag och kan därför inte hantera betalningar mot organisationsnummer.