Vad har ni för leveransalternativ?

• Vi erbjuder två olika leveransalternativ:

• Ombud beställningen skickas till ditt valda utlämningsställe. När paketet finns för upphämtning skickas ett sms som talar om var du kan hämta din försändelse och vilken kod du måste uppge.

• Hemleverans ditt paket skickas direkt hem till dig under dagtid. Notera att skrymmande/varor över 20 kg alltid skickas med hemleverans.

• Hemleverans kvällstid ditt paket skickas direkt hem till dig kvällstid.
      Budbee hemleverans mellan 16:00 - 22:00

• Paketskåp du väljer den box som passar bäst och hämtar enkelt ut paketet med en kod.

Avisering sker per telefon och du måste vara hemma vid leverans. Med hemleverans avses vanligen leverans till adressens första port eller tomtgräns. Notera att våra träningsmaskiner levereras på pall och att transportören inte tar med sig pallen därifrån utan den får man återvinna på egen hand.

Var noga med att fylla i rätt adressuppgifter, för ändring av leveransadress efter att ordern är registrerad hos Casall efterdebiteras en kostnad på 149 kr. Paket som ej hämtas ut inom 14 dagar återsänds till Casall. Om detta sker debiteras en avgift för outlöst paket på 149 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.