Vad händer efter att min order packats?

• Vi strävar efter att du ska få din beställning så fort som möjligt. Leveranstid för leverans är normalt 2-3 arbetsdagar.

• När din beställning skickas från vårt lager får du ett leveransbekräftelsemail så du vet att ditt paket är på väg.

• Vår logistikpartner kontaktar dig sedan via sms när och var du kan hämta ut ditt paket.
      (Postnord har haft en del problem med bluff mail och sms så vi ber dig att dubbelkolla att avsändaren verkligen är postnord, ni kan läsa mer om detta här.)

• Genom kollinumret som du finner i ditt leveransbekräftelsemail kan du spåra ditt paket.

Gå gärna in på www.postnord.se för att följa din order, alternativt så kan du ladda ner Postnords app för spårning eller ytterligare information.